Наставникът на Монтана Емил Велев коментира минималното поражение на тима срещу Лудогорец с 0:1 в мач от 22-ия кръг на А група. 

"Най-правилната поговорка е "Като не вкараш, ще ти вкарат", знаехме срещу кого играем, през втората част направихме 4-5 идеални атаки, но не отбелязахме. Те имат по-креативни футболисти, пред нас целта е да запазим мястото си в А група", каза Велев.

"В сряда срещу Левски ще опитаме да спечелим нещо. Получиха се доста добре някой неща, звършващият удар трябва да е по-точно, малко сковани бяха футболистите, напрежението им попречи в този двубой, тъй като Лудогорец е силен тим. Разчитахме на статични положения също, Боне пропусна от два метра, преследва ни малшанс", допълни той.

"Според селекцията, която направихме, Атанасов, Боне, Коконов, Стоянов, са силни футболисти. На няколко пъти хванахме Лудогорец със свалени гащи, но не успяхме да вкараме", каза още Велев.

"Чакат ни тежки мачове, трябва да печелим точки, надяваме се да изпреварим 1 отбор, дори два. На всеки терен ще искаме да спечелим точки", завърши треньорът на монтанци.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS