Президентът на ЦСКА Александър Томов обяви, че в следващите три месеца клубът трябва да изплати „най-скъпите и тежки” дела, водени срещу клуба. Босът на „червените” все пак увери, че всичко с лиценза на отбора ще бъде наред и няма място за притеснения.

Томов бе тази сутрин в Музея на Славата на стадион „Българска армия”, където бяха върнати Златната и Бронзовите обувки на легендата на клуба Петър Жеков.

„Това е едно от големите постижения на българския футбол и в частност на армейския. Вие видяхте, редом до Еузебио и Герд Мюлер, български футболист, футболист на ЦСКА получава наградата за голмайстор. Тва става в поредица от години. Уникално постижение. В този смисъл връщането към историята е голяма ценност за нас, защото то възпитава новите поколения футболисти и показва, че ние можем да се върнем в европейския футбол”, коментира Томов.

„Лицензът за клуба е факт. Що се отнася за бъдещето убеден съм, че ще бъде наред. Не крия, че имаме няколко трудни месеци пред нас, за да изплатим тези последни 11 случая, които са най-скъпи и тежки. Това са стари неща, всичко това е наследено и сега са дошли тези решения. Има някои случаи, които не признаваме, като например този със Стойко Сакалиев. НИе ще изплатим и тази сума, която не е съвсем морална. Тя не представлява елемент за лицензирането. Ще изплатим всичко каквото трява колкото и да боли”, каза още Томов.

Чуйте цялото интервю на Томов във видеото.