Футболистт на Берое Том отказа да коментира съдиите след мача с Ботев от 24-я кръг на А група, завършил при 1:1.
"Изпуснахме да спечелим трите точки и взехме само една. Играхме добре и имахме доста положения. За съжаление обаче това е футболът. Не винаги когато играеш добре печелиш трите точки", започна Том.


"Не искам да коментирам съдиите. Има хора за това. Аз говоря само за футбол. През второто полувреме играхме на половин терен – само в половината на Ботев. Освен 1-2 контраатаки в края на мача, не помня да са излезли. Във футбола е така – ако не вкараш няма как да спечелиш", добави Том пред клубната телевизия.


"Най-важно е, че създаваме положения. Най-трудно във футбола е да създаваш толкова положения. Мисля, че липсва малко спокойствие пред вратаря. Да сме малко по-концентрирани. Мисля, че в другите мачове ще успеем", добави Том.


"Има достатъчно време за мача с Лудогорец. Ние ще тренираме много здраво през паузата. Срещу тях трябва да влезем максимално концентрирани. Да се раздадем максимално, за да може да спечелим. Ще тренираме, за да направим силен мач".

На въпрос дали евентуална победа срещу разградчани ще върне Берое в борбата за титлата, Том обясни: "Трудно. Те са на доста точки напред. Ако спечелим обаче, ще ни даде самочувствие и за следващите мачове".


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS