Наставникът на Славия Александър Тарханов остана доволен от показаното от играчите му в мача с Монтана. Те победиха с 3:0 на негостоприемния стадион "Огоста" и се доближиха много близо до място в Лига Европа. 

Но според руския спец, това не е цел номер едно пред "белите", въпреки че се появява на хоризонта за тях. Той иска от момчетата си просто да показват хубава игра, а същото се отнася и за множеството млади момчета в състава. 

"Показахме хубава игра, вкарахме и три гола, което е много хубаво за нас. Играхме много спокойно, Държахме повече топката, това ни помагаше много в играта не само напред, а във всички зони", заяви Тарханов пред Diema Sport. 

"Съгласен съм, че младите ни помогнаха, целият отбор игра на ниво. Но всички се представиха много добре, те са качествени футболисти. Работата с тях ни се отдаде, но за да станат големи футболисти младите момчета, трябва още да работят", добави руснакът. 

"Не всичко ми харесва все още, но сега темпото беше добро преди почивката, но след нея - падна. Искам целият отбор да държи повече топката. Ние не говорим, че 100% искаме Лига Европа, но работим за това. Имаме и други играчи, днес имахме двама наказани. Не това е целта ни номер едно, просто искаме да показваме добра игра", завърши Тарханов.