Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов посвети победата над Берое с 2:1 на публиката на "червените".

"Няма човек, който да не е доволен от играта и победата. Берое не е това техният потенциал да бъдат на второ място. От една центриране топка ни вкараха гол, трябваше да бъдем по-категорични, имахме такава възможност", заяви Младенов след двубоя.

"Самочувствието и увереността на Дивиш ще се върне с победите, днес победихме, което е важно. Отборът играе много добре. С присъствието на Буш и по крилата сме много добри, тогава ставаме неудържими", допълни той.

"Смените трябва да подобрят играта, след като влязат, това им е работата, а не да донасят обратния ефект", продължи Младенов.

"Миналата година не ни поставяха в сметките, тази пак не ни слагат, но ЦСКА е марка. Дори с юношите да излезе ЦСКА ще демонстрира характер", заяви наставникът на "червените" относно първото място в таблицата за класиране.

"Получихме страхотна подкрепа от феновете. Карачанаков и Жоаким бяха на терена да освежат играта и го сториха. Категорично надиграхме Берое", коментира наставникът на "червените".

"Разчитаме на Дивиш, тази победа трябва да му донесе необходимата увереност. Дойде седмица преди старта на шампионата, този пост е важен, в много трудни моменти той ни извади, ще изчисти грешките си", заяви Младенов след двубоя относно Дивиш.

"Във всеки един мач играем добре, единствената грешка от началото на сезона е подценяването на мача в Монтана", коментира още Младенов.

"Тази победа я посвещаваме на феновете, подходихме непрофесионално в мача с Монтана, феновете застанаха зад нас, това не може да не ни води към успеха", завърши Младенов.