Наставникът на Левски Стойчо Стоев заяви, че е доволен от равенството с Ботев 1:1 в мача от 1 кръг на А група. Стоев каза, че съставът му все още не е изграден и добави, че когато това се случи, играта ще бъде с по-високо качество и ще дойдат успехите.

Стоев още веднъж заяви, че се нуждае от двама флангови футболисти.

„Наистина имаше вложени усилия, времето бе тежко. Доволен съм аз специално, изхождайки от това, че все още съставът ни не е напълно обигран. Нямам как да не съм доволен. Стремяхме се да вкараме битка. Като се изградим като отбор, ще вкараме и нужния футбол“, започна Стоев.

„Ако бях фен, и на мен щеше да ми е интересен съставът на Левски. Мики Орачев имаше леки колебания през подготовката, затова реших да заложа на Белаид, който също не е напълно готов. Нападатели имаме двама, но на практика, сега бяхме без такива, знаете за жълтата карта на Курдов“, каза още Стоев.

„Не бих казал, че е редно да говоря за съдийството след мача. Няма как да променим съдийските виждания. Това е човекът, който решава. Аз знам, че тук се играе трудно, знаех, че ни предстои тежък мач. Казах след двубоя и на играчите, че ще има такива срещи, ще дойде време, когато да ги печелим. Аз никога не коментирам след мач спорни ситуации, на следващия ден мога да кажа“.

„Имаме нужда от нови. Нуждаем се от флангови играчи, за да имаме скорост и агресия, която ни липсва сега. В тази насока и клубът прави всичко възможно. Не знам кога ще ги вземем тези играчи. На тях ще им трябва адаптационен период. Новите още не са във формата, която искаме. Но се надявам с мачовете да навлизат във форма“, завърши Стоев.