„Наистина тежка загуба. По принцип винаги се играе трудно тук. Винаги има много причини и ще се намерят оправдания. До голяма степен нямам обяснение, особено за последните минути, в които получихме последните три гола. Доста неконцентрирано и безотговорно се подходи в тези моменти. Получихме ранен гол, после играта се подобри и в моменна, в който трябваще да завършим поувремето получихме този нелеп гол от фаул“, коментира старши треньорът на Черно море Никола Спасов след поражението с 1:5 от Левски в София в мач от 31-я кръг на А група.

„През второто полувреме променихме нещата в известа степен, с идеята да сме по-активи и акресивни, и в следващия момент получихме трети гол, който напълно обезкуражи футбоистите. И за мен е необяснимо това примиренческо поведение в края на мача. Това беше основното – едно бездушие, липса на характер в последните минути“, заяви още Спасов и продължи:

„Наистина се виждаше, че имахме трудности през първото полувреме, но по някакъв начин издържахме. После промених още два пъти схемата на игра. При всичките варианти идеята ми беше да вкараме голове. Футболистите трябва да разберат, че по какъвто и начин да се върти схемата, най-важното е характерът и раздаването. Това е истината в крайна сметка. Фуболът е колективна игра и не е достатъчно само Бакари да влезе и да обърне нещата. Такъв е футболът, че трябва да се играе колективно, а ние не го показахме тази вечер.“

„Не мога да кажа нищо за селекцията. Елементарната причина, че още нямам и договор с Черно море. Видно е, че трябва да се освободят футболисти, да се вземат и нови, които отговарят на всичко това, което изисква футбола“, каза още Никола Спасов, а на въпрос за Матиа Курьор отговори:

„Все още не е подписал договор, но не е подписал и с друг отбор, доколкото аз знам.“