Наставникът на Черно море Никола Спасов каза след равенството 1:1 с Пирин от 1 кръг на А група, че „моряците“ са по-добър състав от „орлетата“ и отчете, че умората си е казала думата в неговия състав. Спасов отбеляза още, че въпреки всичко е доволен от спечелената точка.

„Мисля, че ни повлия най-вече последният мач с Динамо, защото самият мач бе тежък, после пътуване от Разград към Варна, сега пак пътуване насам, но в крайна сметка, това ни е програмата. Въпреки умората, мисля, че след като получихме гола, минахме на други обороти и доминирахме. Доволен съм от отбора като цяло, от определени играчи очаквах повече. Мислям, че ако бяхме вкарали някои ситуации преди първия гол, нещата щяха да са различни. Може би имаше и леко подценяване. Мисля, че превъзхождахме Пирин през цялото време“, започна Спасов.

„Като че ли във всяка линия има какво да се изисква, като че ли в средата малко късно се включиха да играят. В атака също има какво да се желае“.

„В крайна сметка съм доволен, че взехме точка, макар и да дойде в последните минути. Мисля, че е реално това. По-добър отбор от Пирин сме, трябваше да победим, но съм доволен, че взехме точката“, завърши Спасов.