Наставникът на Черно море Никола Спасов беше доста критичен след равенството с Пирин на "Тича". Той избра моментите, които според него са лишили за пореден път тима му от победа, а двубоят завърши 1:1. Той нападна и съдиите за решенията им в доста дискусионни ситуации.  

"Има много неща, от които не съм доволен. Търся проблемите в нашия отбор. Малко по-спокойно проведохме мача, играта ни не върви в дадени моменти. Много положения пропускаме, липсва ни късметът пред гола. Това ни пречи страшно да вземем първа победа напролет. На всичко отгоре съдийството е на много ниско ниво." 

"В един момент, в който надиграваме тотално Пирин, не ни се свири фаул срещу Стенио после се вади червен картон за нарушение на Марк Клок, което го няма", сподели Спасов пред Diema Sport. 

Въпреки поредния мач без победа, той поздрави играчите си за раздаването на терена. Наставникът коментира и подвикванията и освиркванията от трибуните и призивите за оставката му. 

"Момчетата се раздадоха, напрегнаха усилията си, искаха да вземат победата. Има група хора, които не ни поддържат и те дори се радваха на успеха на гостуващия отбор. Това дори въобще не мога да го коментирам." 

"Такива подвиквания не са хубави, те чакаха едва ли не да паднем и тази група хора чакаха само да ме дразнят. Дали с мен, дали без мен, Черно море ще съществува. Но те не са хората, които ще ми искат оставката", добави Спасов. 

Той сподели и какво според него е повлияло за представянето на тима му в този мач. Едно от тях е паузата от три седмици, но треньорът не потърси оправдание в такива странични неща. 

"Малко и паузата ни повлия, но нямаме никакво оправдание. Това са грешки, които не трябва да допускаме на това ниво във футбола. Говорихме си на полувремето, че това е съставът, който играе непрекъснато. Но не се създава спокойна атмосфера, която да успокои играчите. Те са притеснени, че могат да сгрешат, че ще ги освиркат." 

"Това са нещата, но момчетата се опитаха. Това е футболът, а и Пирин не са толкова лош отбор. Не можем да се срамуваме, че сме направили равен с тях. Може да са последни, но всеки се бори за място под слънцето. Не се оправдавам, но така стоят нещата", сподели Спасов и коментира защо нещата не се получават на нападателя Бакари.  

"Загубата на ритъм му тежи на Бакари, той тотално го е загубил. Давам му възможност да си върне формата, той се раздава на максимум, но не е във форма. Жалкото е, че ще навлезе едва в края на сезона", сподели треньорът на Черно море и накрая коментира предстоящия мач с Лудогорец. 

"Разбира се, че съм оптимист за мача с Лудогорец. Една победа ще ни вкара в друга зона, ще играем и по друг начин. Сигурен съм, че ще направим силен мач в Разград и се надявам да сме по-добри за всеки останал двубой. Ще бъдем доста осакатени откъм картони за следващия мач, но това е", завърши Спасов.