Съдбата на Роберто Манчини начело на Интер отново е поставена под сериозна въпросителна. Само часове след загубата от ЦСКА-София в контролна среща, италианските медии съобщиха, че новите босове в клуба обмислят смяната на треньора или с Леонардо, или с Чезаре Прандели.

По принцип договорът на Манчини с „нерадзурите“ навлезе в последната си година и на този етап подновяването му не изглежда като приоритет. Според „Скай Италия“ ситуацията дори върви в противоположна посока – самият Манчини е имал разговор с изпълнителния директор Майкъл Болингброук, на която е обсъдена възможността за предсрочно прекратяване.

Манчини: Резултатът срещу ЦСКА не е важен

Самият Манчини вчера призна, че действително е имал разговор с Болингброук, като загадъчно поясни, че темата не е била трансферния пазар.

Най-вероятният кандидат на този етап изглежда Прандели, който от доста време не е водил отбор нито на клубно, нито на международно ниво. Леонардо също е възможна кандидатура, но бразилецът по-скоро би заел пост на директор, като пази отлични взаимоотношения с вицепрезидента на Интер Хавиер Санети.