Легендата на Левски Наско Сираков засипа с похвали последната придобивка на клуба - новият сектор А на "Герена". Според него, съоръжението е "истинско бижу" и феновете трябва да го пазят.

"Беше ми изключително приятно тук. Преди три години, когато се взриви сектор А, много малко хора, включително и аз, вярваха, че ще бъде построен в такъв вид. Наистина, едно изцяло европейско съоръжение, за което трябва да поздравим най-вече Иво Тонев, защото той се занимава с него."

"Дано феновете осъзнаят какво притежават вече. Най-малкото очаквам вече тук да се получават такива картини, като чупене на седалки. Това бижу трябва да се пази. Пожелавам на всички левскари най-накрая да дочакат по-добри дни", сподели Сираков пред клубната телевизия.

Той обаче беше критичен към играта на отбора и според него тя не е равносилна на качеството, което предлага трибуната. Бившият изпълнителен директор на "сините" е сигурен, че когато тимът започне да показва по-добри игри, стадионът ще се пука по шевовете.

"В България няма шанс нещо да се доближи до тази трибуна. Само че за футбола, това е само едно от условията. Важно е да има и отбор, който да отговаря на тази трибуна. Пожелавам си да видя как на този стадион бием отбори като Лудогорец с 3:0."

"Дай Боже да се запази тенденцията стадионът да е пълен. Но с тази игра, която показа Левски, съмнявам се, че на следващия мач пак ще има толкова много хора."

"Това е изключително хубаво, хората ходят да гледат там, където се играе сериозен футбол. Това е причината да е празен "Герена". Трябва да разграничим трибуната и начина на игра на отбора. Когато отборът отговори на качеството на трибуната, тогава стадионът ще се пръска по шевовете."

"Идеално беше, че секторът се открива с мач срещу Лудогорец, а аз очаквах да го спечелим, най-вече за самочувствие, за морал на футболистите", сподели още Сираков след мача с Лудогорец.