Една от живите легенди на Левски Наско Сираков разгледа по обяд новопостроения сектор „А” на стадион „Георги Аспарухов”. Това той стори в компанията на един от собствениците и председател на УС на ПФК Левски Иво Тонев. Наско бе дошъл с брат му Пламен за да вземе поканите за мача в събота. Сираков отдавна не е бил на трибуните по време на мач на „сините”.

На Сираков бе показан отвътре новопостроения сектор и как вървят довършителните работи. Той видя ложите, ВИП боксовете и ложата за ветераните на клуба.

„Уникално е ! – възкликна Сираков пред репортер на Дарик радио. Много ми хареса. Бях поканен от Иво Тонев още миналата седмица да дойда да си взема поканите за мача. Използвах възможността да разгледам новопостроения сектор и не мога да не изкажа възхищението ми. Супер е ! Европейска работа ! Футболът ни има нужда от такива придобивки. Дано имаме още такива положителни новини за българския футбол. Естествено ще присъствам на мача в събота и след него ще говорим по- обширно. Благодаря ви !”

Наско Сираков си тръгна от стадиона във видимо добро настроение, заедно със своя брат Пламен.