Наставникът на Пирин Благоевград Наджи Шенсой в типичния си колоритен стил изрази задоволството си от формата, в която се намира отборът му.

"И през есента започнахме трудно, сега през пролетта също. В последните три мача обаче отборът е в много добра форма и дори изпуснахме 4 точки. Мисля, че ставаме все по-добри и определено Пирин отваря форма като арабски кон крачка“, коментира Шенсой.
 
Според него Ботев са достатъчно сериозен противник и като отбор, и като име, имат добър треньор и със сигурност мачът ще бъде много труден.

Шенсой смята, че не е плюс за Пирин, че за "канарчетата" няма да играят Грегъри Нелсън, Лъчезар Балтанов и Мариан Огнянов.

В състава на Пирин, след изтърпяно наказание се завръща титулярният централен бранител Румен Сандев. До последно под въпрос за мача ще е единствено Антон Костадинов, който е с травма от срещата с Берое.

Шенсой коментира и декларацията на АБФТ срещу него.

"Мисля, че цяла България ме разбра какво искам да кажа и че искам да защитя авторитета на българския футболен треньор. Обадиха ми се доста колеги, но явно има някой, който не е съвсем с акъла си и изобщо не ме е разбрал", коментира косоварят.

Двубоят между Ботев и Пирин може да наблюдавате в ефира на Diema Sport 2 и Gong Play в петък (29 април) от 17:15 часа. Да следите двубоя минута по минута в Gong.bg и в ефира на Дарик радио.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS