Изпълнителният директор на Пирин Венко Попов сподели очакванията си за работата на новия наставник на тима Наджи Шенсой. Той се надява косоварят да остави "орлетата" в А група. Попов говори пред Нова Телевизия. 

"За всички е ясно, че моментът е много тежък за нашия отбор. Надявам се, че с Наджи Шенсой сме намерили правилния човек, който да помогне да останем в А група. Единствената цел е да вдигне момчетата, да заиграят добър футбол и в края на сезона да сме на някое място преди 9-то." 

"Не мога да кажа дали ще се намерят новите звезди, имаме доста момчета с потенциал, които се надяваме да се развиват. Надявам се и от школата да вземем някои момчета, неслучайно сред помощниците на Шенсой е наставникът от отбора до 19 г." 

"В момента е много трудно да коментираме случващото се, ние знаем на какъв етап от развитието си сме. Бързаме бавно. Но знаете, че ако ни бяха влезли дузпите, сега щяхме да имаме равен актив с Ботев." 

"Но за съжаление не можахме да реализираме. Не искаме да гледаме назад, а само напред и се надяваме, че всичко около първия ни отбор ще бъде наред", сподели шефът на благоевградчани пред камерата.

Той поиска и пълна подкрепа от феновете за предстоящия мач с Берое.  

"Феновете са най-важното нещо за нашия отбор. Те силно обичат и силно мразят. Надяваме се да напълнят стадиона, да види и треньорът, че има подкрепата на феновете. Трябва и момчетата да видят, че имат доверието на привържениците. Нека вървим ръка за ръка, за да сме добре в края на сезона", сподели още Попов.