Старши треньорът Пирин Наджи Шенсой, който днес празнува 58-ия си рожден ден, заяви след загубата от Берое с 1:3, че старозагорци са спечелили мача благодарение на по-голямото си самочувствие.

„Искам да честитя на Берое като клуб. Имат големи цели. Не може един отбор да играе контролен мач с национален отбор. Това показва, една голяма организация. Мисля, че се представихме добра по време на подготовката. Виждате, че опитът и самочувствието им спечели мача. Първото полувреме бе равностойно. Направихме грешка при първия гол, даже и при втория. Липсват ни дребни работи, за да направим нещо повече“, коментира Шенсой.

„При 3:1 Дани Младенов имаше едно положение. До края имаше 15 минути, можехме да стигнем и до нещо повече. Берое спечели само с по-голямото си самочувствие

Имаше критични моменти, в началото на мача, в края на първото полувреме, началото на второто. Там не бяхме концентрирани. Нашата цел е проста – да останем в А група. Новите попълнения се адаптираха бързо. Маркиньос пропусна всички контроли, но тренира доста сериозно. Мисля, че тази седмица ще се завърне да тренира с отбора, а след това ще видим. Ще използваме неговия опит, той може да ни помогне.“

„Срещу Ботев не трябва да допускаме лесни голове. Трябва да бъдем концентрирани в критичните моменти. Разбира се, трябва да бъдем и по-точни в завършващата фаза“, завърши Наджи Шенсой.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS