Наставникът на Литекс Лауренциу Регекампф остана доволен от показаното от своя отбор в мача с Ботев, който ловчанлии спечелиха с 2:0. Според него, замислите му са се получили в този двубой. 

"Имахме достатъчно време и аз казах, че още в началото искам да подготвя играчите по начина, по който искам да играят. Това е, което искахме и днес се получи на мача. Само трябваше да вкараме доста повече голове." 

"Ботев имаше своите положения, но и ние имахме своите възможности и е радващо, че вкарахме две от тях. Получи се наистина много хубав мач", сподели Регекампф след края на двубоя пред Diema Sport 2. 

Той сподели още, че не е доволен от многото предоставени възможности за съперника, които са били при статични положения. Той иска това да не се повтаря при следващия мач с Черно море, в който "оранжевите" трябва да играят със същата агресия, според него. 

"Позволихме на Ботев да има своите 4-5 положения, допуснахме противникът да ни затрудни при статични положения, с което трябва да се справим занапред. Имаме време до следващия ни мач с Черно море, трябва да сме агресивни и да продължаваме да създаваме положения за голове", завърши Регекампф.