Отборът на Берое посреща Пирин Благоевград във втория двубой от програмата на 21-я кръг на А група в събота, 20-и февруари. С 21-я кръг се подновява шампионата в А група, а Берое ще опита да се възползва от домакинството си и да спечели нови точки в актива си в похода към върха. Берое заема четвърта позиция във временното класиране в първенството с 30 точки, колкото има и третият Славия и с една по-малко от втория Левски.

Двубоят между Берое и Пирин  ще се играе от 15:30 часа на стадион „Берое“. Срещата може да следите в Gong.bg, да я наблюдавате в Gong Play и в ефира на Diema Sport, както и да я слушате по Дарик радио.

Тимът на Пирин пък е осми във временното подреждане с 15 точки до момента в актива си. Старши треньорът на Пирин Наджи Шенсой ще може да разчита и на четирите нови попълнения – Даниел Генов, Даниел Младенов, Костадин Дяков и Мартин Минев.

В лагера на Берое пък ще могат за използват само едно от двете си нови попълнения Бенджамин Морел, докато Георги Сърмов все още не е картотекиран. Старши треньорът Петър Хубчев ще трябва да избере кой ще заеме мястото на Сърмов, който бе неизменен титуляр в контролите на Берое от подготовката на отбора.

Наставникът на Пирин Благоевград Наджи Шенсой изрази мнение в навечерието на срещата, че отборът му излиза срещу един от най-силните отбори в България.

“Определено те са много добър отбор с утвърдени играчи. За външните хора може да бъде изненада, ако спечелим точки от този мач, но за мен като треньор, няма да бъде изненада“, сподели Наджи Шенсой.

Той потвърди, че Маркиньос и Бергонси пропускат мача с Берое.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS