Помощник-треньорът на Локомотив Пловдив Петър Пашев остана доволен от показаното от момчетата му при победата с 2:0 над Славия. Според него, "железничарите" са търсели повече успеха и заслужено са стигнали до него. 

"Днес нашите футболисти се приспособиха на тежкия терен и се раздадоха докрай. Накрая се видя, че се поумориха заради тежкия терен, но това е нормално. Но всички заслужават отлична оценка." 

"Мотивацията и желанието за победа днес бяха доста по-големи при нас. Днес показахме, че само победа ще ни задоволи и я взехме заслужено", сподели Пашев пред камерата на Diema Sport 2. 

Той разкри и каква е била разликата между този двубой и загубата от същия съперник в София в първия кръг. Тогава "черно-белите" отстъпиха с 0:3, но сега се представиха далеч по-добре. 

"Първата разлика с мача от първия кръг беше, че тогава не можахме да отбележим гол. Те ни вкараха от една контра и си спомняте как се разви мачът. Но това вече е минало, затова важното е, че сега взехме победата", сподели Пашев.

Той коментира и трансферната новина за пловдивчани от седмицата. Тя е привличането на ветерана Емил Гъргоров, като според него Бадема ще помогне много на тима му.  

"Ръководството привлече Емил Гъргоров, няма какво да обяснявам за визитката му, той ще ни е много полезен. С оглед на състоянието му ще преценим на коя позиция да играе или да е на пейката при нас. Отиваме за победа в Стара Загора срещу Берое", сподели още Пашев.