Старши треньорът на Локомотив Пд Петър Пашев сподели след поражението от Черно море, че работи много трудно в клуба, най-вече заради тежката финансова ситуация, в която се намира отборът му. Наставникът разчита предимно на много разговори с играчите.

„Смърфовете“ отстъпиха с 0:1 на „моряците“ на собствен терен в мач от 27-ия кръг от Втората шестица на А група. Единственото попадение реализира Иван Коконов.

„Опитахме се да направим всичко възможно, за да спечелим този мач, опитахме се и да реализираме. Казах им в съблекалнята преди малко на момчетата, че животът продължава, ще се опитаме да направим добър резултат в следващия мач“, сподели Пашев.

„Аз чакам от 5 месеца финансовото състояние да се оправи. Ще чакаме до края на сезона, след това ще видим – става дума не само за мен, но и за всички в клуба, които са на стадиона. Ако е такова бъдещето на клуба и след това, има ли смисъл да оставаме? Силно се надявам, че това няма да се случи. Трудно се работи в такава обстановка“, коментира Петър Пашев.