Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев отново не се ангажира с категорична позиция дали ще остане начело на тима и през новия сезон. След победата над Литекс, с която беше сложен край на 12-те мача "суша", той сподели само, че е по-важно дали "червените" ще ги има, а не дали той ще им е треньор. 

"Предполагам, че играхме по-добре и спечелихме днес срещу Литекс. Не знам дали победихме заради една контра, но със сигурност имаше надлъгване. След мача поздравих момчетата, това винаги го правя." 

"В случая обаче, по-важно е бъдещето на ЦСКА, не на Любослав Пенев. Наистина се надявам в следващите дни това да бъде решено и ЦСКА да остане в орбита и на една добра позиция. Говорим само за ЦСКА, нека да видим какво се случва, пък после ще говорим." 

"Нека не спекулираме и нека не казваме някакви неща, които не знаем дали ще се случат. Най-важното в този момент е къде ще отиде ЦСКА и какво ще се случи с него, по-важно от това няма", сподели Пенев пред Diema. 

Накрая той направи кратка равносметка на петте мача, в които беше начело на "червените". Според него, единствената му цел е била просто да помогне на отбора.

"Опитах се да помогна в този сезон, в края му. Дали сме успели, или не, но мисля, че отборът се представи на ниво в тези пет двубоя. Не знам дали момчетата ще останат в отбора. Благодаря и на феновете", сподели още Пенев.