Председателят на Техническия комитет към БФС Павел Панов разкритикува сериозно старши треньор на Пирин Наджи Шенсой за коментарите му по повод съдийството на мача с Лудогорец. Според Панов като цяло има много излишни критики към съдийството, което „просто не се търпи“.

„Такива моменти има, но сега не знам с какво чувство ще излязат футболистите след един слаб мач. Все нещо странично ни пречи, терена, съдията...В последно време това, което наблюдавам е доста грозно и лошото е, че примерът го дават самите треньори“, допълни Панов.

„Не мога да се съглася с треньор, ще спомена името, последната среща Пирин – Лудогорец, за вас е интересен диалогът с Шенсой, той тук взе Про-лиценз и не мога да се съглася с това, което говори след мача“, заяви Панов.

„Ако му погледнете думите, кой е виновен? Може би ние, че сме го подготвили за треньор. Къде остава другото? Поведението на треньора по време на мача, след срещата с вас медиите? Той може да говори това, което се случва на терена като игра спортно-технически.“

„Оттам идва това наслагване. Вместо да се занимават с това, което им е работата, те търсят нещо друго. И настройват публиката, обществеността. Това, че има грешки, е ясно, и в другите първенства има грешки. Къде е личният пример? Аз като треньор като почна да хуля, много ясно, че и играчът ще се държи по същия начин. Тези неща за вас са интересни, но дали са правилни.“

„Да сте видели някъде някой да започне? И там има неотсъдени дузпи. Реагират по някакъв начин, но това, което е в България в последните години, просто не се търпи“, допълни Панов.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS