Двама адвокати, представляващи Гриша Ганчев, официално внесоха оздравителен план за ЦСКА. Днес двамата юристи подадоха необходимите документи в Софийски градски съд.

Ходът на Ганчев и антуража му не е съгласуван със синдика на „армейцие“ Дора Милева. Тепърва Милева ще бъде запозната със същината на входирания план.

Фен-фракцията "Офанзива" се разформирова

Очаква се след месец съдът да се произнесе официално по случая, като в това време новото дружество ще продължи да се готви за участие в новата А група.

Десетки групи от Сектор Г: Заставаме зад Гриша Ганчев!

„Идеята е в срок от 3 години старото дружество да бъде приведено в състояние, което му позволява да играе в първенството и евротурнирите“, обясни единият от адвокатите Станислав Трендафилов.

Гриша Ганчев: Ударите под кръста не спират

В същото време от клуба потвърдиха предприетата стъпка и на официалната си страница в интернет. „Днес (23.06) в Софийски градски съд беше внесен оздравителен план от Управителния съвет на дружеството ПФК ЦСКА АД, което е обявено в процедура по несъстоятелност. Програмата е изработена от най-добрите и високо квалифицирани специалисти в областта на търговското право и несъстоятелността“, се казва в съобщението.