Наставникът на Черно море Никола Спасов остана доволен от показаното от играчите си в мача с Локомотив Пловдив, но само от представянето им през втората част. Тогава вече те бяха с гол пасив и с човек по-малко, но показаха характер и дори изпуснаха победата. 

"Аз мисля, че това е отражение на напрежението, което има. То е налице, защото толкова мачове сме без победа. Започнахме мача по-плахо и предпазливо. След като получихме гол и червен картон - по-лошо нямаше как да стане. Това им казах и на почивката." 

"Вижда се, че отборът има капацитет, може да играе футбол. Надиграхме през втората част Локо Пловдив, заслужавахме да вкараме повече от един гол. Доволен съм от начина, по който изиграхме мача след червения картон", сподели Спасов пред Diema Sport 2. 

Наставникът имаше и претенции за поне една недадена дузпа за отбора му, но не уточни за кои ситуации точно говори. 

"Имаше и дузпа за нас в поне две ситуации, поне едната трябваше да се даде. Направихме всичко възможно да вземем мача, но не можахме. Поздравявам момчетата за раздаването им", сподели Спасов, след което коментира и лошата серия без победа, в която е изпаднал тимът му. 

"Отборът вече става по-добър, изиграхме вече шест мача. Правя малко промени, хората свикват един с друг, получава се и синхрон в отбора. Нормално е от мач на мач да играем по-добре. На никого не не приятно, че нямаме победа, но успехите ни ще дойдат", добави Спасов. 

Накрая той говори за предстоящата пауза в първенството и разкри, че тимът му ще изиграе две контроли в нея.  

"Играем контрола с Виторул на Хаджи, после с отбора на Андрей Канчелскис. Колкото до Бакари, той няма проблеми, само схващане на мускулите, все още търсим оптималното му състояние. Трябва ни обаче време, за да го вкараме в добра форма."

"В тези контроли ще дам възможност на всички момчета, все пак имам здрави 23-има играчи и те не могат да играят всички. Това е основното в тези контроли - игрова практика за всички, които не са играли повече", завърши Спасов.