Старши треньорът на Черно море Никола Спасов се изказа остро по адрес на съдийството на Владимир Вълков в мача срещу Лудогорец, завършил с победа за домакините с 2:1. Победният гол за шампионите дойде след дузпа през второто полувреме.

„Получи се много интересен мач. Бях решил да не правя никакъв коментар в знак на протест срещу съдийството. Правя изключение заради телевизията. Влязохме в мача малко плахо и неуверено. Хората, които започнаха днес не играят редовно в шампионата. Окопитихме се след първия гол. След гола футболистите се успокояват психически. Започнахаме да пресираме по-уверено в половината на Лудогорец и започнахме да държим малко повече топката, което беше наша цел“, коментира Спасов.

„Втората част в много моменти превъзхождахме Лудогорец. Проблемът беше, че не успяхме да вкараме повече от създадените положения. Поздравявам футболистите за добрата игра, но трябваше да вкараме повече. Видяхте, че до края се борихме . Бях казал на футболистите, че искам така да играем. Днес играхме по такъв начин, с който те оправдаха присъствието си в Черно море и професионалния футбол. Можехме да изравним и да вземем мача. Направих всичко възможно. Още в самото начало промених схемата, накрая играехме дори с трима нападатели. И в този мач нямахме късмет. Не искам да коментирам съдийството. Това беше достатъчно, което казах“, казах още той.