Наставникът на Черно море Никола Спасов потвърди, че ще остане в тима и следващия сезон, въпреки слуховете, че ще бъде уволнен. Той има договор само до края на сезона, но според него е само въпрос на формалност да преподпише. 

"Правим селекция, аз я правя. Просто е въпрос на оформяне на документи моето оставане, иначе всичко засега върви нормално. Само въпрос на време е моето оставане в този отбор", сподели Спасов пред камерата на Diema Sport. 

Той коментира и последния мач на тима си на "Тича" за този сезон. "Моряците" надделяха с 3:0 над Ботев и въпреки хубавия финал на кампанията, той смята, че е разочаровал много хора, включително шефовете. 

"Не беше лесен мачът. Трябваше да затвърдим шестото място в него срещу добър отбор. Не беше лесно, но нещата ни се случиха. Истината е, че точните футболисти, на които разчитах през цялото време, най-после показаха най-доброто от себе си." 

"Те показаха концентрация в този мач в тази трудна седмица. Трябваше да изиграем един силен мач на "Тича" за последно. Сигурно разочаровахме доста хора този сезон, най-вече шефовете ни. Достойно представяне, въпреки че не беше това, което всички очаквахме, включително и аз", сподели още Спасов, след което сподели опасенията си за последния мач от сезона другата седмица. 

"Радвам се, че по тоя начин завършихме сезона у дома, но не беше лесно. Нищо друго не мога да кажа, надявам се и в последния си мач да сме на ниво. Там ще ни е много трудно, най-вече за мотивацията. Всички са настроени ваканционно и се притеснявам за начина, по който ще го изиграят", сподели още Спасов. 

Накрая той коментира и уволнението на бившия си съотборник Стойчо Стоев от Левски. Това се случи в четвъртък, а според специалиста "сините" ще съжаляват за това свое решение. 

"Никога не е била лесна нашата професия. Успехите бързо се забравят, футболът живее в настоящето - няма минало и бъдеще. Важно е днес какво се случва, това помнят феновете. Определено съжалявам за Стойчо Стоев, той беше един от най-добрите отбори, които са водили Левски и съм сигурен, че ще съжаляват", завърши Спасов.