„Какво да кажа не съм доволен, но не може да се върнат нещата назад. Ще се опитаме да продължим да се готвим и да си гледаме мачовете за Купата и втората шестица. Съжалявам, че днес не успяхме да спечелим. Имаше много битка и единоборства. За тези условия, мачът стана добър. Имаше доста положения. За съжаление Локомотив вкараха повече от нас. Надиграха ни в повечето от случаите и заслужено ни победиха“, заяви старши треньорът на Черно море Никола Спасов след загубата от Локомотив София с 1:2 в 21-я кръг на А група.

„След втория гол нещата станаха доста трудни. Нас ни устройваше само победата, но в крайна сметка не мога нищо да направя вече. Направихме грешки, които не трябваше да правим. Не мога да кажа, че е имало напрежение. В крайна сметка футболът продължава. Важното е, че го докарахме до такъв мач с Локомотив София и можехме до последния кръг да сме в играта. Не съм доволен от представянето на определени хора, но това е“, коментира още Спасов и продължи:

„На полувремето смяната на Станчев беше принудителна. Втората смяна беше наложителна. Започнахме второто полувреме много активно. Просто трябваше да вкараме бързо гола, който щеше да ни успокои и да задържим резултата. С минаване на времето станахме по-хазартни. Първият гол е след контраатака, а вторият също стана след включване на десния защитник на Локо София. Нашият нападател не можа да го следва. Много хазартно тръгнахме напред. Само мога да съжалявам. Сигурен съм, че отбборът ще става по-добър, но вече е късно за първенството. Мачовете за Купата ще ни мотивират да изкараме полусезона на добро ниво. Това са неща, които не са зависими само от нас треньорите.“

"Съжалявам, че пропуснахме да се борим до край за място в 6-аца. Получи се добър мач с много единоборства, с добър футбол, вкараха се и голове, ние вкарахме по-малко от Локомотив. За съжаление не успяхме да вкараме още голове. Продължаваме напред, за съжаление ще играем във втората шестица, продължаваме за Купата, мотивацията ще я има като цяло", коментира той.

"По принцип в много от мачовете играем по един и същи начин и навън и у дома. Започнахме с футболисти, които бяха подготвени за тежките условия, през второто полувреме рискувахме малко повече, оголвахме се повече и с оглед на това тежкия терен умори футболистите. Имахме проблеми в защита. Опитвахме се да играем атакуващо, да търсим победата, но не се получи. Не можахме да си реализираме създадените положения. На този терен трудно може да се играе отличен футбол. Стадионът не е пригоден за такива условия. Ако се спазват правилата няма да се стига до мачове на такива терени. Заслужено ни победиха Локомотив, беше равностоен мач, можеше и да победим, и да завършим наравно, но загубихме", коментира Спасов.