Наставникът на Черно море Никола Спасов не остана доволен от играта на отбора, но е доволен от спечелените 3 точки в мача с Хасково от 22-ия кръг на А група. 

"Не мога да бъда доволен от играта, от резултата съм доволен. Абсолютно заслужено си спечелихме мача, нямахме мотивация, имаше обективна причина играхме тежък мач в София, това даде леко отражение, не бяха свежи футболистите за този мач, мотивацията не беше голяма, концентрацията пред гола липсваше", заяви Спасов. 

"Днес за първи път играха двойка атакуващи полузащитници Ернандес и Расим, Марчин се разболя в деня на мача. Ернандес не е в добро функционално състояние, трябва му време, за да оправи своето състояние. Ще използвам най-доброто което имам в момента. Дадох шанс на Расим, тъй като е повикан в националния отбор, трябва да играе това момче. Ернандес се старае, иска топката, но му трябва време", допълни Спасов.

"Искаме 1/2-финал за Купата, но трябва да поддържаме доброто състояние на отбора. В следващите седмици ще се концентрираме върху доброто състояние на футболистите и ще чакаме мачовете за Купата, но между тях има и мачове за първенство", завърши наставникът.