Старши треньорът на Славия Александър Тарханов сподели, че отборът му все още не е напълно изграден и се разчита на много млади играчи. Наставникът сподели това след поражението с 0:5 от Лудогорец в мача от 34-ия кръг на А група.

„Смятам, че Лудогорец беше настроен за по-сериозен мач, а ние допуснахме груби грешки в защита. Улеснихме Лудогорец. Въпреки че и ние имахме положения за попадения. По начало знаем, че Лудогорец превъзхожда“, сподели Тарханов.

„Карабельов и Велков са още много млади и не могат да издържат на напрежението. Не са говори за такава роля в отбора. Около тях се говори, че сме близо до третото място и сега това не доведе до добро“, коментира наставникът на Славия.

„Имаме още два мача, имаме и контузии. Ще продължим да се борим, днес видяхме, че младият Калоян Кръстев имаше две възможности за гол. Ще се опитаме да подобрим нещата в атака, но това не е толкова лесно в следващите два кръга.“

„Все още създаваме отбор, за разлика от Лудогорец, който има създаден такъв. Ние сме още в началото, ясно е, че разчитаме на младите“, каза още Тарханов.