Капитанът на Черно море Михаил Венков заяви, че основният проблем на „моряците“ е, че не са постоянни в своите представяния от началото на сезона.

„В Черно море се чувствам изключително добре. Всички тук ме обичат. Страхотни футболисти сме, добър колектив. Като едно семейство сме“, сподели Венков.

„Да си капитан на отбора е голяма отговорност. Играл съм доста мачове и съм един от опитните футболисти. Надявам се да не разочаровам. Искам отборът ми да е фактор. Стремим се всички да сме едно цяло. Жалко, че лъкатушим. Това е голям проблем и се надявам да го оправим“, добави капитанът на Черно море.

„Смятам, че младите футболисти имат респект към по-опитните. Естествено е, че ми се е случвало да подвикна на някой по-млад футболист, но това е с цел мотивация. Аз винаги съм слушал капитана. Винаги съм имал респект към по-големите футболисти.“

„Във всяка една тренировка и във всеки един мач футболистът трябва да се раздава на 100%.

В момента съм един щастлив човек. Няма слаби отбори. Ще излезем с респект срещу Монтана. Всеки може да победи всеки“, каза още Михаил Венков.

Двубоят между Монтана и Черно море от 15-ия кръг на А група е в събота от 14 часа и може да гледате по Gong Play и Diema, да го проследите по Gong.bg и да слушате по Дарик Радио.