Високи цели обяви изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков за предстоящия сезон в А група. Според боса на "армейците" клубът не може да има други цели от титла и купа на страната.

"Тръгваме да проведем втория етап от подготовката, тя ще бъде съпътствана с няколко контроли. Отиваме да се подготовим и да стартираме успешно началото на новия сезон", сподели Марков.

"Селекцията ще е насочена към добри играчи, няма значение дали са българи или чужденци. ЦСКА има нужда от класни играчи. Аз не мисля, че пред ЦСКА може да има друга цел от титла и купа. Видяхте подкрепата от многобройните фенове и всички, обичащи ЦСКА и нашия клуб. А след такава любов не може да има друга цел освен шампионска титла", допълни Марков.

Марков: Някои фенове няма да припознаят клуба, но ЦСКА е жив

Относно напусналия Бьорн Йонсен, Марков уточни: "Това е също въпрос юридически, очакваме го. Той е имал договор с клуба на Литекс, нормално е да продължи договорните си отношения с нас. Нека да видим, ние го очакваме, но решението е негово. Нека не изпадаме в подробности в момента, водят се преговори с други състезатели, като селекцията приключи ще бъдете запознати. Има контроли, в които играчите ще показват своите възможности, чакаме и други попълнения. Селекцията не е приключила."