Вратарят на Берое Благой Макенджиев каза след равенството 1:1 с Ботев в мача от 24-я кръг на А група, че не е виждал заралии да надиграват толкова категоричбо съперник от години. Стражът добави, че късметът не е бил на страната на заралии.
"Определено късметът ни липсваше. Аз за две години и половина тук не съм виждал нашия отбор да надиграва толкова категорично съперник. След толкова положения – липса на късмет", започна Макенджиев.

"Важно е да има положения. Рано или късно ще дойдат головете. Проблемът е, че допуснахме лек гол. Първо грешка на съдията, след това и наша грешка. Съперникът поведе и това ни затрудни още повече", каза още Макенджиев.

На въпрос за грешките на съдията, стражът обясни: "И да е имало няма защо да ги коментираме. Грешките са на терена. И да коментираме няма да повлияе на мача. Точките са изгубени".

"Лудогорец се откъсна много. Второто място е по-реалната цел", каза още вратарят пред клубната телевизия.

"Купата винаги е била приоритет за нас. Нека първо да изиграем тези мачове до Купата и после вече ще мислим. Като дойде седмицата за мача ще се подготвим за това".

"Нека да починем два-три дни, защото имаше тежък цикъл. Следващата седмица ще има 2-3 дни по-тежки, за да се подготвим физически и тактически. Дали е Лудогорец или друг отбор няма значение, защото се готвим еднакво за всеки", завърши Макенджиев.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS