Наставникът на Левски Стойчо Стоев отказа да вземе отношение във връзка с продължавата сага около изваждането на Литекс от А група и отлагането на окончателното решение на БФС по случая. Специалистът заяви единствено, че този въпрос отдавна е трябвало да намери официално разрешение.

„Първите ни два мача от първенството са доста важни и футболистите го оценяват като факт, че е така. Определено в някаква степен началото на шампионата ще покаже до колко сме готови за целите и изискванията към нас. Сега сме с равни с точки с Лудогорец, но след седмица може и да не сме. Това също ще окаже влияние. Ако останем с равни точки с разградчани, не мисля, че нещата ще се решат в един мач“, каза Стоев в предаването „Гол“ в ефира на телевизия Bulgaria On Air.

„Казусът „Литекс“? Каквото и да кажа, аз не съм инструмент, от който зависи бъдещето на Литекс. По принцип едно мога да кажа: този казус трябваше вече да е решен. Защо така се протаква - знаят само хората, които се занимават с него“, допълни треньорът на „сините“.