„И да съжалявам, нищо не може да се върне. През второто полувреме вдигнахме оборотите, вкарахме още един нападател и заслужено изравнихме“, коментира старши треньорът на Монтана Емил Велев след поражението от Берое с 1:2 в мач то 15-я кръг на А група.

„При втория гол на Берое изобщо нямаше фаул. Но какво да ви кажа - това не се случва за първи път, а четвърти пореден мач, когато по някакъв начин съдиите взимат нещата в свои ръце и решават да се свири само за единия отбор“, сподели още Емил Велев.

„Искахме да използваме нашите бързо играчи, за да направим контраатаки и да отбележем гол, но не успяхме. Когато можеше да се свири дузпа за нас, той даде обратен фаул. За мен това си беше чиста дузпа“, каза още Велев за събитията в двубоя с Берое.

„Казах, че нашата скамейка е доста къса и трябва да се привлекат доста играчи. Имаме още два мача, където трябва да се помъчим с всички сили да ги спечелим“, добви Емил Велев и каза още:

„Стремяхме се да пазим техните силни футболисти. Направихме го успешно. Отбелязахме изравнителен гол и не виждах как ще ни вкарат втори гол, но така е във футбола. Ще се стремим и на двата фронта да действаме - в сряда ни чака доста тежък мач в Горна Оряховица. Най-важният мач до края на полусезона е с Ботев, където трябва задължително да вземем точки. Късметът обаче не е с нас в тези мачове, в които съм начело, но трябва да гледаме мачовете, които ни остават.“

„Ще имаме време за възстановяване, може би ще направим 2-3 промени. Това е неизбежно, защото и Христофор Хубчев се контузи, но когато дойде мачът тогава ще решаваме“, завърши Емил Велев. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS