Вратарят на Ботев Виктор Голас направи едно от най-безумните влизания през уикенда по време на мача на тима му с Лудогорец. Тогава той с каратистки удар влезе в главата на звездата на разградчани Клаудиу Кешеру. 

Това видео, разпространено ексклузивно и само на Gong.bg, предизвика истински смут сред медиите в Румъния. Те се притесниха да не би нападателят да е получил контузия и това да повлияе на участието му на Евро 2016.

Северните ни съседи разчитат много на головия му нюх и затова се свързаха веднага със съотборника на Кешеру в националния тим и Лудогорец - Козмин Моци. Бранителят набързо ги успокои, че не се касае за нищо сериозно. 

"Всичко е ОК с Клаудиу. Размина му се и вече тренира пълноценно. Готвим се за мачовете си и чакаме с нетърпение Европейското първенство", сподели Моци пред Digi Sport, където впоследствие беше поканен да коментира и други теми, свързани с националния отбор. 

Интересното е, че това каратистко влизане на Виктор Голас не му донесе дори жълт картон, като реферът явно не го видя. Ако бразилецът беше изгонен в тази ситуация, трябваше да пропусне дербито с Левски на "Герена", а в момента "канарчетата" не разполагат с друг здрав опитен вратар.