Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов отклони въпросите за проблемите в клуба, които станаха плод на шумното напускане на Емил Гъргоров. Наставникът обяви, че се нуждае от нови попълнения. Специалистът търси и вратар, тъй като най-вероятно Райс Мболи ще бъде продаден след участието му на Световното първенство.

Отборът на ЦСКА замина днес за лагер в Холандия, където тимът ще изиграе пет контроли.

„Отиваме с ясното съзнание какво ни очаква там – пет контроли. Това, което имаше като противници, избрахме най-доброто. Нека не се връщаме назад, нека мислим позитивно. Нека всеки да си върши работата вече. Лига Европа ми е най-малкият проблем. По-важно е отборът да се подготви добре“, коментира Младенов, който веднага отказа да коментира последните неприятни моменти около клуба и забавянето на заплатите.

„В кой клуб се коментира домакина на клуба? Просто преместихме бай Добри в Б отбора. Това е голям проблем ли? Това истината. Бай Добри вече е част от втория отбор.“

„Имаме нужда от нови състезатели. Търсим и вратар, защото сме убедени, че след тези два мача на Световното първенство Райс Мболи ще се продаде“, завърши Стойчо Младенов.