Наставникът на Славия Иван Колев заяви, че има да казва много неща на своите възпитаници след загубата от Литекс с 0:4 в мача от 15-я кръг на А група. Специалистът каза, че от началото на сезона представянето на неговите възпитанци е на приливи и отливи, отбелязвайки, че срещу ловчанлии момчетата му не са изиграли добър мач.

„Просто, защото Литекс бе много по-добър от нас, затова загубихме. Много по-бърз, мотивиран. Печелеха почти всяко единоборство. Ние не се противопоставяхме“, започна Колев.

„Ние трябваше да се опитаме да намерим пътя, след като инкасирахме попадение“.

„Литекс заигра по-прибрано в един момент, а не ние станахме по-агресивни“.

„Ние имаме доста млади играчи, при които има върхове и спадове. Така че, този ден е бил такъв – на спад“, каза още Колев.

„Ние, горе-долу, се движим на приливи и отливи. По време на паузата трябва да обмислим добре какво се случи днес и да го променим. Всички мачове занапред са част от тежка серия. Ще има контрола в паузата, но ще дадем там шанс на играчите, които имат по-малко изяви. Имам да кажа много неща на играчите си, ако сега тръгна да ви обяснявам какво искам да анализираме, ще стане полунощ“, завърши Колев.