Наставникът на Славия Иван Колев не беше особено доволен от представянето на тима си при загубата с 0:2 от Локомотив Пловдив. Той има забележки за играта в атака, както и за ситуациите при попаденията на "черно-белите". 

"Поздравявам противника за победата, но мисля, че бяхме победени без да бъдем надиграни. Не можахме да се организираме бързо при първия гол, при втория също мога да имам претенции за организацията ни." 

"В атака също не се представихме добре, само в края освежихме атаката, но това не е достатъчно, за да стигнем до победата." 

"Първият път не можахме да се организираме, имахме човек по-малко. Пробиха ни по фланга, в който трябваше да бъде изваденият ни от игра футболист. Но това е футболът, случват се такива неща. Може би в други случаи такива грешки няма да се наказват, но сега стана така", сподели Колев пред Diema Sport 2. 

Треньорът сподели още, че се надява по-скоро да се върнат контузените играчи. Според него, загубата за Купата на България от Спартак Плевен може да е оказала влияние за поражението.  

"Сега се надявам контузените ни футболисти да се възстановят и да променим начина, по който играем в атака. Ще търсим някакви варианти, ще търсим футболисти. Като намерим такива, ще говорим." 

"Може би и загубата от Спартак Плевен може би остави следа, но това не би трябвало да е така. Видя се в края, че са го надживели. Щом сме загубили, сега разликата е била в полза на Локомотив Пловдив. Те играха доста разумно и работиха доста добре с топката. Ние чак в края овладяхме инициативата и тръгнахме в атака." 

"Всяка загуби носи притеснение, трябва да се направят спешни анализи и да се вземат сериозни мерки", сподели още Иван Колев.