Старши треньорът на Славия Иван Колев остана разочарован от многото пропуснати възможности в мача срещу Литекс, който „белите“ загубиха с 0:2 в Ловеч.

„Като загубиш по този начин е изключително болезнено. През първото полувреме имахме три положения, а през втората част още две. Не можем да пропускаме толкова много положения когато гостуваме. Страдам заради нашите футболисти. Знам, че се опитват и имат огромно желание да отбележат, но не успяват. Това е много неприятно чувство“, коментира Колев.

„При такава ситуации, когато си на празна врата, не се изисква толкова голяма класа. Може би заради прекалено голямото желание идва и тази нервност. На този етап по-добро нямаме. Виждате, че търсим как да променим атаката, но на скамейката няма нещо сериозно, на което можем да разчитаме. Идва много важен мач срещу Левски, а след това ще говорим за селекция“, каза още наставникът на Славия.

Колев категорично опроверга появилите се спекулации, че може да се завърне да работи в Индонезия и да напусне тима на столичани. „Не знам откъде дойдоха информациите за Индонезия. Засега нямам такива намерения.“