Мениджърът Стойчо Стоилов заяви, че футболистите на ПФК ЦСКА АД, които излязоха на първа тренировка на стадион „Българска армия“ са станали „заложници на дадени интереси“.

„За мен беше много жалко да гледам тези деца на „Българска армия“, които са били от ДЮШ на ЦСКА. Те нямат абсолютно никакво отношение към това, което се случва в момента. Те станаха заложници на дадени бизнес интереси предполагам, дано не са окажат политически. Беше ми жал за тези деца. Тези хора, които ги подведоха там, те са виновниците за това нещо“, заяви Стоилов, който в момента е в Австрия, където ЦСКА-София води предсезонна подготовка.

Още по темата...
СТОЙЧО СТОИЛОВ: АТАКИТЕ КЪМ ЦСКА ИДВАТ ОТ ЛУДОГОРЕЦ

„Предполагам тези момчета имат и бащи, които може би са им дали някакви съвети, но това беше грешна стъпка от тяхна страна, за да станат заложници на такива интереси, а не футболни. Те в момента трябва да мислят само и единствено за футбол“, продължи той.

„Не мисля, че Дора Милева преди се е занимавала със спорт, за да се занимава и в момента. Футболът ни е на това дередже в момента, защото всички се занимават с неща, които не разбират или не са им работа. Далеч съм от мисълта, че специално Дора Милева разбира от футбол“, каза още Стойчо Стоилов.

Чуйте още от Стоилов в прикаченото видео.