Футболистът на ЦСКА Тончи Кукоч спечели своеобразната класация на Gong.bg и Diema sport за Гол на кръга. Защитникът на „червените“ триумфира с убедителна преднина пред втория и третия – съответно Даниел Георгиев и Петър Атанасов.

Хърватският бранител даде преднина за 1:0 на ЦСКА в 34-ата минута в мача срещу Литекс (3:1) от последния 32-и кръг на А група. Това беше и последната среща на отбора за сезона, в която „червените“ успяха да спрат черната серия от последователни двубои без победа.

Тончи Кукоч спечели анкетата за Гол на кръга, след като се разписа с великолепен удар с външен фалц, а феновете оцениха подобаващо изпълнението му, като го дариха с 58.79%.

На второ място остана капитанът на Черно море Даниел Георгиев с попадението си срещу Локомотив Пд. Той получи 28.48% от всички гласували в сайта Gong.bg.

Трети се нареди Петър Атанасов от Славия, който отбеляза в срещата от 32-ия кръг срещу Хасково. Играчът на „белите“ получи 12.73%.

Освен класацията за Гол на кръга Тончи Кукоч беше избран и за Играч на мача ЦСКА – Литекс (3:1). В заключителния двубой на тима за сезона бранителят спечели 46.84% от вота на феновете и получи своята бутилка шампанско.