Наставникът на Берое Петър Хубчев заяви след равенството с Литекс 1:1, че съжалява за загубените две точки. Специалистът поясни, че думите му може да прозвучат изненадващо, с оглед на това, че „заралии“ играха с човек по-малко от началото на първата част на срещата. Освен това, Хубчев добави, че характерът е доста добре изявен в редиците на неговия състав.

„Що се касае до характера, нямаме никакъв проблем. Знаем си възможностите, показваме обаче по-голям характер“, започна Хубчев.

„Истината е, че почти цял мач с 10 човека в тактически аспект се представихме добре. Аз лично съжалявам за загубените 2 точки“, добави Хубчев.

„Бях с гръб към терена от суеверие“, обясни треньорът по случай своето действие при изпълнението на дузпата в полза на неговия отбор.

„Аз не коментирам съдиите“.

„Тази тема с целите на Берое малко втръсва на много хора. Ние се опитваме във всеки мач да покажем характер и битка, но конкретна цел ми е трудно да коментирам. Зафиров има травма, дано не е тежка“.

Колкото до предстоящия светъл празник – Великден, Хубчев каза: „Това е един от най-светлите празници за мен. Утре всеки трябва да го отпразнува по най-добрия начин за него“.