Наставникът на Берое Петър Хубчев изрази съжаление за изпуснатата победа в мача с Лудогорец. Старозагорци изпуснаха много положения и изтърваха успеха, което беше отразено от специалиста. И все пак той е доволен от показаното от тима си. 

"Съжалявам много за това равенство, бяхме по-добрият отбор през целия мач, не само след почивката. Наистина много съжа;явам. Това беше един мач, в който не влизаше топката в мрежата, има и такива двубои." 

"Не само след почивката имахме повече положения. И през първото полувреме се получиха нещата така, както искахме. Не мога да не съм доволен от момчетата. И други мачове сме играли агресивно. Но мисля, че тази игра е в рамките на позволеното. Бяхме доста агресивни и двата отбора, но всичко беше феърплей", заяви Хубчев пред Diema Sport 2. 

Той говори за представянето на Елиаш, който игра на по-различна позиция в този мач, както и за играта на тима си в атака. Наставникът разкри, че скоро очаква отговор от централен нападател, макар да не конкретизира дали става въпрос за Исмаил Иса. 

"На годините на Елиаш, той е по-полезен зад нападателя. Но не е само той, ние държим само и единствено на отбора. Той е важна част от този отбор, но това е така за всеки наш играч." 

"Мисля, че Георги Божилов се справи добре напред, имаше прекрасни възможности. Но за наше съжаление ударите му срещнаха гредите. Имаме нужда от таран. Ако трябва да съм честен, не знам какво става с нападателя и с Исмаил Иса."

"Имаме много договорки, надявам се утре да имам отговор от таран. Опитваме се да търсим, имаме нужда от такъв човек, който и да пасва на отборния ни дух. Не е без значение и финансовите възможности за Берое. Нямам представа какво става с Мапуку, има си екипи, които се занимават с него", сподели Хубчев.

Накрая той говори и за шансовете на тима му да спечели титлата. Според наставника, няма конкретно поставен план за спечелване на титлата.  

"Това коментирах след мача, този мач би трябвало да ни даде по-голямо самочувствие заради начина, по който играхме. Аз съм много против твърдите планове, говоря за титлата. Сигурно ръководството си има някакви планове, но накрая се взе решение в съблекалнята, че ще се следва целта, която поставят момчетата", завърши Хубчев.