Нападателят на Левски Венци Христов заяви, че отборът строи зад наставника на тима Стойчо Стоев. Изказването на новото попълнение на тима от Герена е във връзка с многото спекулации за бъдещето на старши треньора.

Припомняме, че в последния мач „сините“ направиха 1:1 с Локомотив Пловдив. Изравнителният гол на столичани бе дело именно на Венци Христов.

„С головете увереността ми става по-голяма. Все пак съм в нов отбор, ново място, очакванията са големи“, започна Христов пред клубната телевизия и добави: „Мисля, че вече съм готов за титулярното място“

„Подкрепата от феновете към мен е такава, каквато е и за другите момчета. Нормално е, очакванията към мен са по-големи, защото аз все пак играя като централен нападател. Очаква се всеки мач да бия едва ли не сам отборите. Колективът е добър. Стараем се като един да печелим. Това, че не ни се получава е друг въпрос. Надявам се в бъдеще нещата да се получат“, каза още Христов.

„Ако ни върнат точките, титлата не е решена“, отсече нападателят.

„Отборът стои плътно зад старши треньора и помощниците му. На правилния път сме, а с мачовете ще подобряваме играта си и ще защитим нашето и тяхното име“, завърши Венци Христов, който бе избран за Играч на мача с Локо Пд от читателите на Gong.bg.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS