„Имахме си нашите положения, но не искаха да влязат. Ударихме греда и имахме още няколко положение.я. Локо Пловдив пък успяха да отбележат и заслужено победиха“, сподели футболистът на Хасково Григор Долапчиев след поражението с 0:4 от Локомотив Пловдив в 29-я кръг на А група /Втора шестица/.

„Нямаме късмет в някои ситуации, изпускаме и топката не иска да влезе. Не се получава просто. Като не вкараш, ще ти вкарат“, продължи Долапчиев, а за собственото си представяне през сезона, заяви:

„Не вкарах голове за съжаление, но мисля, че горе-долу играя добре. Давам всичко от себе си и на тренировки, и на мачовете. Гледам да се развивам и се надявам в бъдеще да имам по-добри успехи.“

„По-трудно стават нещата тук, но това е опит за мен и по този начин може да се развиваш повече и повече. Беше добре стъпка за мен да играя в Хасково. Дадоха ми време на терена, за което съм благодарен“, каза още Григор Долапчиев и продължи по темата за евентуално завръщане в ЦСКА:

„Надявам се да се върна. Имам още една година договор. Надявам се да остана при тях, за да мога да радвам многобройната публика. И те нямат късмет, не могат да вкарат гол. Надявам се догодина да се върна. Трудна е ситуацията, но ЦСКА си е ЦСКА. Това е грандът на България и би трябвало да се измъкне от тази сутация. Надявам се ЛюбославПенев да ме харесва, да ме остави в отбора и да ми дава шанс, за което ще съм благодарен“, завърши Долапчиев.