„Двубоят беше малко тежък. Пролича си умората в последните мачове, доста тежки терени и с Берое, и с Монтана. Радващото е, че успяхме да победим“, категоричен бе Георги Илиев, който бе избран за Играч на мача между Черно море и Ботев от 34-я кръг, спечелен с 3:0 от варненци.

„Не би трябвало да има разлика дали сме гости или домакини, може би се получи такъв период, в който нямахме победа на „Тича“, но естествено, че у дома и стените помагат. Благодарим на феновете, те са една от причините да побеждаваме“, каза още Илиев и продължи:

„Едва ли съм в най-добрата си форма. Надявам се на една стабилна подготовка за следващия сезон и да има нещо по-добро, което може да се види от мен.“

Георги Илиев заяви още, че не очаква повиквателна за националния тим. „Със сигурност не очаквам. Не ми е фикс идея да играя за националния отбор. Има доста млади момчета, на които да разчита селекционерът и им желая успех“, коментира Илиев.

По повод треньора Никола Спасов, който заяви, че е въпрос на дни да преподпише договора си с Черно море, Георги Илиев каза:

„Доста сме работили с него. Познаваме се перфектно. Ръководството преценява. Ще се радвам да работим пак.“