Наставникът на Монтана Ферарио Спасов коментира равенството на тима с Лудогорец, двата тима завършиха 1:1 в мач от 4-ия кръг в А група.

"Поздравявам играчите с добрата игра, имахме малко време за възстановяване. Има леко огорчение, от това, че не спечелихме мача, играхме като равен с равен с много добър съперник. Има лека горчилка от пропуснатата победа в този мач", зяви специалистът след мача.

"Ние 4-ти мач играем на много добро ниво, това, което правим като игра, агресивност, мотивация, показваме едно постоянство, успехите и победите ще дойдат, благодаря на публиката, която дойде да ни подкрепи днес и напълни стадиона, както ни подкрепи и в Ловеч", допълни той.

"Трети мач получаваме дузпа поред, не мога да твърдя нищо, но се получи, всяка една грешка се наказва. Създадохме достатъчно положения, за да победим, но не сполучихме. Натежават ни някои решения, които са извън това, което прави нашия отбор, има такива тънки моменти, когато биваме наказвани в някои моменти, съдийството трябва да бъде както в тези кръгове досега", допълни той.

"Отиваме да изиграем мача с Левски, каквото се получи, ще видим какво ще се получи, след като изиграем двубоя", коментира още Спасов.