Титлата е първата и основна цел за Лудогорец, бе категоричен бразилецът Вандерсон, една от перлите в селекцията на футболния шампион на България.  

Вандерсон се присъедини към разградчани през лятото 2014-а година и бързо си извоюва златно място в историята на клуба с гол във вратата на Стяуа, с който мачът влезе в продължения, а Лудогорец се класира за групите на Шампионската лига.

„Това беше най-важният гол в кариерата ми. Впоследствие се оказа с огромно значение и за отбора. Беше незабравимо“, призна Вандерсон в предаването „Преди кръга в А група“ по Diema Sport, което можете да гледате от 19 часа. 

Бразилецът вкара и гол за Лудогорец срещу Левски в дербито на 21-я кръг. „Знаехме какво искаме. Отборът беше готов за сблъсъка с Левски и затова спечелихме напълно заслужено“, сподели Вандерсон и добави:  

„Все още не сме шампиони. Трябва да играем във всеки мач на ниво. Водим убедително, но това не означава нищо.“ 

Лудогорец гостува на Монтана в мач от 22-я кръг на А група от 15.30 часа в петък, 26-февруари. Срещата можете да следите в Gong.bg и да го гледате в Gong Play и по Diema Sport, както и да го слушате по Дарик радио.

„Няма значение кой е срещу нас. Трябва да уважаваме всеки съперник и да не подценяваме никой. Ще бъде труден мач“, заяви Вандерсон, който призна, че са му трябвали шест месеца, за да се адаптира в Лудогорец. 

„Първата ни основна цел е да станем шампиони, след това ще мислим за Шампионската лига“, завърши бразилецът.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS