„Доволен съм наистина. Дойдохме тук, знаейки нашите шансове и напрежението в отбора на ЦСКА. Щастливи сме, че осъществихме идеите си. Не мисля, че схемата на ЦСКА ни е изнанадала, по-скоро те бяха хората, които бих казал, че са изненанади от тази схема. При нас нищо не се промени“, коментира старши треньорът на Локомотив София Димитър Васев след успеха с 1:0 при гостуването на ЦСКА в 26-я кръг на А група.

„Искахме просто да укротим мача. Знаехме, че ще има начален натиск, да наситим средата на терена и да търсим контраатаки, с които да реализираме и така се получи“, каза още Васев, а по повод здравословните си проблеми сподели:

„Присъствах на тренировките, не съм ги водил. Добре съм, добре съм.“

„При нас задължително няма. Искам момчетата сами да си поставят по-високи цели, защото могат и доказаха, че играят добър футбол. Искам заради тях да се реализират. На всяка цена цели – евротурнири, не са поставяни. Всички се трудят. Всеки има своята роля в отбора. С привличането на последните нови играчи се видя, че те са полезни хора, които паснаха на тази схема, която играем. Приехме един стил на игра, в който момчетата повярваха, а и ние в тях. Когато има взаимно доверие нещата се получават“, завърши Димитър Васев.