Испанският футболист на Левски Мигел Бедоя каза, че има желание един ден отново да играе с Антонио Аните, който през миналия сезон бе основен играч на „сините“. Бързоногият футболист сподели, че мечтае пътищата му с Аниете да се срещнат по възможност в тима от „Георги Аспарухов“.

Бедоя бе избран за Играч на 15-я кръг в традиционната анкета на Пресклуб България.

„По принцип  договорът ми е до 30 юни. След това ще седнем и ще преценяваме как да продължим“, започна Бедоя.

Мигел Бедоя

източник: LAP.bg, Илиaн Телкеджиев

„Винаги говорехме хипотетично до момента, какво би било станало, какво ще се случи, ако има два успеха в следващите две срещи. Важно е днес и сега какво ще се случва. Сезонът е дълъг и е важен финалът. Това е, което знаем и в което сме уверени“, коментира Бедоя.

„Това, че се намираме в челните позиции не бива да изненада никого. С оглед историята и играчите, с които е разполагал отборът, не е странно, че сме тук. Ние сме изградили боеспособен състав. Това, че сме на първото място сме го изградили с борба. В центъра на терена се чувствам най-добре, защото най-много мога да играя с топката. Имам свобода в креативен план. Но по-дълго време съм играл зад нападателя. Треньорът може да разчита на мен във всяка една ситуация“, добави испанецът.

„Знаем, че всеки мач е труден. Пирин отне точки освен на нас, и на Лудогорец. Пропуснаха дузпа в нашия мач, така че можеше да е по-зле. Отиваме с ясното съзнание, че ще имаме труден мач в Благоевград. Разбира се, че Аниете ми липсва. Помагахме си и на терена, и извън него. Мога единствено да му пожелая успехи и късмет“, коментира още Бедоя.

„Пожелавам си един ден отново да ни се съберат пътищата с Антонио Аниете и дано това да стане в Левски“, каза за финал Бедоя.

В 16-я кръг Левски гостува на Пирин. Срещата е на 22 ноември от 16.30 часа и ще може да бъде проследена в сайта Gong.bg, на Gong Play, по Diema Sport 2 и на честотите на Дарик радио.