Защитникът на ЦСКА Апостол Попов сподели, че влиянието на новия наставник Любо Пенев веднага се е усетило в работата на тима, въпреки че той е начело на "червените" само от сряда насам. Бранителят говори пред камерата на Diema Sport след нулевото равенство с Берое в Стара Загора.

"Изпитваме трудности да отбележим гол, но мисля, че от работата с Любо Пенев се постарахме да изпълним изискванията му. Получиха се някои неща, но имаме върху какво да работим още. Остава само да отбележим попадение. Той ни помага само с присъствието си и това ни влияе много добре." 

"Треньорът си решава най-добре кого къде да сложи, Бат' Любо си знае най-добре. Много ни тежат слабите резултати от пролетта, но се надяваме да ги преодолеем", сподели Апостол Попов след края на двубоя.

Следващият мач на ЦСКА е срещу лидера в първенството Лудогорец, срещу който все още нямат победа за първенството. Според него обаче, разградчани не са в същата форма, както преди и "червените" ще опитат да ги победят. 

"Лудогорец не играят, както предния сезон, имат проблеми и ще се опитаме да се възползваме от тях. Този мач наистина е голямо предизвикателство за нас", сподели Попов след двубоя.